29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü münasebetiyle, Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene Avanos Kaymakamı Aziz GÖLBAŞI, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Avanoslular katıldı.

Törende Avanos Kaymakamı Aziz GÖLBAŞI ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ Atatürk Anıtına çelenk sundular. Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

Tören sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resim sergisinin açılışı yapıldı. Açılışta öğrencilerimizin yaptığı resimleri inceleyen Avanos Kaymakamı Aziz GÖLBAŞI ve Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ öğrencilerle sohbet etti.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI.