Başkan Sarıtaş TBMM 'de “Yerel Yönetimlerde Mevzuat, Projeler, Çevre, İklim Değişikliği ve Siyasal İletişim Stratejisi” Toplantısına Katıldı.

Belediye Başkanımız Mustafa Kenan Sarıtaş, Gazi Meclisimizde Nevşehir İlçe ve Belde Belediye Başkanlarıyla birlikte “Yerel Yönetimlerde Mevzuat, Projeler, Çevre, İklim Değişikliği ve Siyasal İletişim Stratejisi” gibi konularda birbirinden değerli bürokratların bilgi ve deneyimleri ile katkı sağladıkları eğitim programına katıldı. Üretken Belediyecilik ilkesi ile Avanos’umuzu ve vizyonumuzu ileri taşımaya, halkımıza en iyi hizmeti götürmeye devam edeceğiz.