Eski Başkan Dr. Mustafa Körükcü Başkanımız Sn. Mustafa Kenan Sarıtaş’ı Ziyaret Etti.

2004-2014 yılları arasında iki dönem Avanos Belediye Başkanlığı yapan ilçemizin değerli iş insanlarından Sn. Dr. Mustafa Körükcü ve aynı dönem meclis üyesi Sn. M. Fatih Çekkeloğlu Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Kenan Sarıtaş’a ve meclis üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkanlık makamında gerçekleştirilen uzun ve keyifli istişarelerin ardından başarı dileklerini ve desteklerini ileten Avanos Eski Belediye Başkanı Sn. Dr. Mustafa Körükcü ve Sn. M. Fatih Çekkeloğlu'na nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.