Çocuk Başkanlar Makama Oturdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak makam koltuğuna oturma töreni için Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Kenan Sarıtaş makamını bir süreligine Avanos 100.Yıl İlkokulu ögrencileri Aylin Avşar ve Berkay Çiftçi’ye teslim etti. Öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Salih Yıldız, Okul Müdürü Sn. Adem Çeltik ve Sınıf Öğretmeni Arzu Gevrekçi eşlik ettiler. Makama oturan çocuklarımızla gerçekleştirilen keyifli sohbetlerin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Aydınlık yarınlarımız, sevgili çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; milli egemenliğimizi onlara emanet etmenin güveni ve gururu ile hepsini sevgiyle kucaklıyoruz.
Çocuk Başkanlar Makama Oturdu.