Avanos'umuza Hayırlı Olsun.

Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş toplantısı Nevşehir Valimiz Sn. Ali Fidan başkanlığında, Milletvekilleri, il protokolü ve ilgili paydaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

OSB’nin bölgeye uygun mimari özelliklere göre tasarlanacak ve burada yapılacak yatırımlarla Kapadokya bölgesine özel bir anlam katacak olan OSB'ye kuruluş çalışmalarının her aşamasını belediyemiz ile birlikte yakından takip ederek, destek veren, katkı sağlayan; saygıdeğer Milletvekillerimize, iştirakçi kurumlarımızın başkan, yönetici ve çalışanlarına, kuruluş çalışmalarını koordine eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza ve çalışanlarına, emeği geçen herkese şahsım ve Avanos halkı adına teşekkür ediyorum.

Avanos'umuza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.
Avanos'umuza Hayırlı Olsun.