Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi için yer seçim komisyon toplantısı gerçekleşti.

İlçemizde kurulması planlanan Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi için yer seçim komisyonu toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda ilgili kurum ve kuruluşlardan yetkililerin katılımıyla gerçekleşti. Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi yerleşim yeri olarak önerilen alan, komisyon toplantısına katılım sağlayıp kurum adına nihai görüş bildiren kurum temsilcilerince uygun görülmüştür. Alınan kararların Avanos'umuza ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.