2024 Ocak Olağan Meclis Toplantısı ve Gündem.

Avanos Belediye Meclisi, 2024 yılı Ocak ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 02/01/2024 Salı günü saat 10:00’da Belediye Meclis Salonunda yapacaktır.

Sayın Meclis Üyelerine ve Kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM:
-  Yoklama ve saygı duruşu.
1-Avanos Belediyesi Denetim Komisyonu Üyelerinin seçilmesi.
2-Avanos Belediyesi itfaiye ve zabıta personelinin, 2024 yılı maktu mesailerinin belirlenmesi.
3-Avanos Belediyesi’nde 2024 yılında “Tam Zamanlı Sözleşmeli Personeller” çalıştırılması.
4-Avanos Belediyesi’nde 2024 yılında “Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Avukat” çalıştırılması.
5-Avanos Belediyesi Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin güncellenmesi durumu.
6-Avanos Belediyesi, Turizm Limited Şirketinin 2024 Yılı Otopark Ücret Tarifesine ek madde talebi.
7-Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan Zabıta Amirliği “Taksi Durakları ve Ticari Taksi Esasları Yönetmeliğinin (eski) iptal edilmesi.
8-Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan Zabıta Müdürlüğü “Taksi Durakları ve Ticari Taksi Esasları Yönetmeliğinin (yeni) görüşülmesi.