2024 Nisan Ayı Meclis Toplantı Gündemi İlanı

Avanos Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 19. maddesi gereğince, aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 08/04/2024 tarihinde, sabah saat 10:00’da Belediye Toplantı Salonu’nda aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

-Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

1- Avanos Belediyesi Meclis Birinci Başkanvekili Seçimi.

2- Avanos Belediyesi Meclis İkinci Başkan Vekili seçimi.

3- Avanos Belediyesi Meclis Başkanlık Divanı Asıl Katip Üyeleri Seçimi.

4- Avanos Belediyesi Meclis Başkanlık Divanı Yedek Katip Üyeleri Seçimi.

5- Avanos Belediyesi Encümen Üyelikleri seçimi.

6- Avanos Belediyesi İhtisas Komisyonlarından Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

7- Avanos Belediyesi İhtisas Komisyonlarından İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

8- Meclis Başkan Vekilleri ve üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi.

9- Avanos Belediye Meclisi’nin çalışmasına dair toplanma gün ve saatinin belirlenmesi.

10- Avanos Belediyesi 2023 Mali Yılı “Faaliyet Raporu”nun görüşülmesi.

11- Avanos Belediyesi 2023 Mali Yılı Denetim Raporu hakkında bilgi verilmesi.

12- Avanos Belediyesinin üye olduğu, Tarihi Kentler Birliğine 1 asıl, 1 yedek üye seçimi.

13- Avanos Belediyesinin üye olduğu, Kapadokya İl Özel İdareleri ve Belediyeler Birliğine 1 asıl, 1 yedek üye seçimi.

14- Avanos Belediyesinin üye olduğu, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliğine (KAP-HİB) 1 asıl, 1 yedek üye seçimi.

15- Avanos Belediyesinin üye olduğu, İç Anadolu Belediyeler Birliğine 1 asıl, 1 yedek üye seçimi.