2023 YILI AĞUSTOS AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Avanos Belediye Meclisi, 2023 yılı Ağustos ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 01/08/2023 Salı günü saat 10:00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Sayın Meclis Üyelerine ve Kamuoyuna duyurulur.

BELEDİYE MECLİS TOPLATI VİDEOSU

GÜNDEM:

1- İlçemizde kurulacak olan OSB için 3 asil ve 3 yedek üyenin seçilmesi.

2- İlçemiz Yeni Mahalle’ye yapılacak olan müşterek Atık Su Arıtma Tesisi Projesi ve İnşaatı yapım ile tesisin işletilmesi protokolü için belediye başkanına yetki verilmesi.

3- 2023 Mali Yılı Bütçesinin uygulandığı yıl için ek ödenek talebinin görüşülmesi.

4- 2023 Yılı İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün, Gelir Tarifesinde değişiklik durumu.

5- Avanos Belediyesi bütçe içi işletmesinin kapatma, tasfiye vb. kararının iptalinin görüşülmesi.

6-Avanos ilçesi sınırları içinde, şehir içi toplu taşıma hizmeti için araç kiralanması durumu.

7-Avanos Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi’nin meslek ve nace faaliyet kodlarına ekleme yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi.

8- Avanos Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi’nin meslek ve nace faaliyet kodlarından bazılarının kaldırılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi.

9- Avanos Belediyesi Turizm Limited Şirketi’nin sermaye artırımı durumunun görüşülmesi.

10- Avanos Belediye Meclisine, İnsan Kaynakları Müdürlüğü birimine müdür atanması hakkında bilgi verilmesi.

2023 YILI AĞUSTOS AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.