2021 YILI ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Avanos Belediye Meclisi, 2021 yılı Şubat ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 02/02/2021 Salı günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

GÜNDEM:

- Üyesi bulunduğumuz Sağlıklı Kentler Birliği üyeliğinin sona erdirilmesi.

- Üyesi bulunduğumuz Enerji Kentler Birliği üyeliğinin sona erdirilmesi.

- Avanos Belediyesi Norm Kadrosunda memur kadro/derece değişikliği.

- Avanos Belediyesine ait Güneş Enerji Sistemi’nin (GES) Yap-işlet devret modeli ile kurulması ve Belediye Başkanına yetki verilmesi.

- İlçemiz Alaaddin Mahallesi, 266 ada, 36 parselde Mevzi İmar Planı yapılması durumu.

- İlçemiz imar planı dışındaki alanlara, doğal gaz şirketi tarafından yatırım yapılması.

BELEDİYE MECLİS TOPLANTI VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

2021 YILI ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.