TAŞINMAZIN KİRAYA VERİLMESİ

İLAN

AVANOS BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

TAŞINMAZIN KİRAYA VERİLMESİ

18.01.2021 tarihinde Pazartesi günü, İlçemiz Orta Mahalle Atatürk Caddesinde bulunan  mülkiyeti Belediyemize ait olan 63 nolu işyeri, saat 14:00’ de;

İlçemiz Orta Mahalle Atatürk Caddesi Belediye dükkanları altında 1 nolu depo, saat 14:10’ da;

İlçemiz Orta Mahalle Atatürk Caddesi Belediye dükkanları altında 2 nolu depo, saat 14:20’ de, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile kiraya verilecektir.

İhale, Avanos Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İlçemiz Orta Mahalle Atatürk Caddesinde bulunan  mülkiyeti Belediyemize ait olan 63 nolu işyerinin ihale aylık muhammen bedeli 673,33 TL; 1 nolu deponun ihale aylık muhammen bedeli 318,33 TL; 2 nolu deponun ihale aylık muhammen bedeli 306,67 TL olup, yıllık toplam kira bedellerinin % 3 oranında geçici teminat ödenecektir.

İhale kira şartnamesi 20,00 TL karşılığı Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünde görülüp, satın alınabilir.

Belgeler