2024 Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 19. maddesi gereğince, aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 07.05.2024 tarihinde sabah saat 10:00'da Belediye Toplantı Salonu'nda toplanacaktır.

Kamuoyuna ilanen duyurulur.

GÜNDEM:

-Yoklama, saygı duruşu.
1- Avanos Belediyesi 2023 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi.
2- Avanos Belediye Başkan Yardımcılığına görevlendirilen meclis üyesi Adnan KARADAĞ'ın başkan yardımcılığı ödeneğinin belirlenmesi.
3- Avanos Belediyesi 2024 Mali Yılı Gelir Tarifesinde bazı maddelerde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.
4- Avanos Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketi için Avanos Belediye Başkanına yetki verilmesi.
5- Avanos Belediyesi Turizm Limited Şirketi için Avanos Belediye Başkanına yetki verilmesi.
6- Avanos Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi için temsile yetkili üyelerin belirlenmesi.
7- Nevşehir Avanos Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi'nin Müteşebbis Heyetine 3 asil ve 3 yedek üye seçilmesi.
8- Avanos Belediye Başkanlığı teşkilat yapısında yer alan müdürlüklere yapılan müdür atamaları hakkında meclise bilgi verilmesi.