VALİ İNCİ SEZER BECEL’DEN, BAŞKAN İBAŞ’A İADE-İ ZİYARET.

Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL ,Nevşehir Valiliği görevine başlamasının ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ’a iade-i ziyarette bulundu.

Avanos Belediye Başkanlığı girişinde Avanos Kaymakamı Olgun ÖNER, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ ve Belediye birim müdürleri tarafından karşılanan Vali İnci Sezer BECEL, karşılamanın ardından Başkanlık makamına geçti. Vali Sezer BECEL, Belediye Başkanı İBAŞ ’tan Belediye çalışmaları hakkında bilgi alıp bir süre sohbet etti. Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, Nevşehir Valisi İnci Sezer BECEL’in yapmış olduğu nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.

VALİ İNCİ SEZER BECEL’DEN, BAŞKAN İBAŞ’A İADE-İ ZİYARET.