Nevşehir Avanos Belediyesi

Toplu İş Sözleşmesi imzalandı


Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Avanos Belediyesi Personel Ltd.Şti.de Belediye İş Sendikasına üye 110 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

Avanos Belediyesi Personel Ltd. Şti. ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi arasında bir süreden beri devam eden Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri mutlu son ile tamamlandı. KHK dan sonra, ilk sözleşmeye, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ile Belediye-İş Sendikası Niğde Bölge Başkanı Yusuf Karaca imza attı.

Başkan İbaş Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde yaptığı açıklamada ise; çalışanlara maaş, ikramiye ve tüm özlük hakların en iyi şekilde teslim edilmesi konusunda üzerlerine düşeni fazlasıyla yerine getirme çabası içerisinde olduklarını dile getirerek; “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman işçi ve emekçinin yanında olduk. Çalışanlarımızın maaş, ikramiye ve tüm özlük haklarının en iyi şekilde teslim edilmesi noktasında büyük gayret göstererek taşın altına elimizi koyduk. Amacımız işçi kardeşlerimizin mutluluğu, huzuru ve emeğinin karşılığını almasıdır. Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, Belediyemizin imkânları dâhilindeki en üst orandır. Belediyemiz imkânları arttıkça çalışan arkadaşlarıma daha güzel şartlar ve imkânlar sunacağımızın sözünü veriyorum” Dedi.  

Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Son Haberler
Nevşehir Avanos Belediyesi
WhatsApp Destek Hattı