ONLİNE FATURA ÖDEME SİSTEMİ HİZMETE BAŞLADI

Avanos Belediyesi’nin E- Belediye hizmetlerinden online fatura ödeme sistemi hizmete başladı.

E-belediye uygulaması ile vatandaşlar, ev veya işyerlerinden internet aracılığı ile diledikleri saatte su faturalarını, emlak, çevre ve temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerini ödeyebilecekler.

Türkiye’nin her yerinden Avanos Belediyesi’nin resmi web sitesi www.avanos.bel.tr adresindeki E-Belediye bölümünden girilerek borçlar sorgulanabilecek ve ödemeler bankamatik kartı veya kredi kartı ile web sayfası üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş yaptığı açıklamada ‘’Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden daha hızlı ve daha kolay yararlanmasını ve teknolojik gelişmelerin ışığında hizmete doğrudan ulaşmasını sağlayan e-belediye sistemi sayesinde, vatandaşlarımız tüm borçlarını sorgulayabilecek ve online ödeme sistemi ile güvenli bir şekilde borçlarını ödeyebilecekler’’ dedi.

ONLİNE FATURA ÖDEME SİSTEMİ HİZMETE BAŞLADI