Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda Hayırseverler Tarafından Yaptırılan Sınıfların ve Oyun Parkının Açılışı Gerçekleştirildi.

İlçemizdeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na Avanoslu hayırseverler; Osman Diler, Fatma Diler, Coşkun Ailesi ve Güray Müze Yönetim Kurulu'nun destekleri ile yapılan sınıf ile belediyemizin ve Cumhur Sarıkaya'nın destekleri ile yapılan oyun parkının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Avanos Kaymakamı Sayın Olgun ÖNER, Avanos Belediye Başkanımız Sayın Celal Alper İBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Salih YILDIZ, idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve Avanoslu vatandaşlar katıldı.