EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Avanos Belediye Meclisi, 2021 yılı Eylül ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan
gündem maddelerini görüşmek üzere; 07/09/2021 Salı günü saat 14:00'de Belediye Meclis Salonunda yapıldı.

GÜNDEM:

1-İlçemiz Yukarı Mahalle'de tapunun 628 ada, 8 nolu parselde, 1/1000 ve 1/5000 ölçekli Mevzi İmar Planı talebi.

2-İlçemiz Karaseki Mahallesi Avanos-Kayseri Karayolu hattı üzerinde 1485 ada, 6 parselde konut altı ticaret talebi.

3-Mülkiyeti belediyemize ait, İlçemiz Orta Mahalle'de, tapunun 612 ada, 1 parselde kayıtlı olan, eski otel binasının üç katının yıkılması durumu.

4-Avanos Belediyesi 2021 Mali Yılı Gelir Tarifesine bazı maddelerin eklenmesi durumu.

5-Önerge

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.