BELEDİYE BAŞKANIMIZ CELAL ALPER İBAŞ'TAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI.

Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar yeni umutlar demektir. Bir yıla veda ederken; umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2023 yılında ilçemizi ve ülkemizi her yönden daha ileriye taşımanın heyecanı ve gayreti içinde olacağız. Avanos’umuzun vizyonunun gelişmesi, modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması yolunda çalışmalarımız  bugün olduğu gibi bundan sonra da devam edecek.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve büyük mutluluklar getirmesi dileğiyle; herkesin yeni yılını tüm kalbimle kutluyorum.

Celal Alper İBAŞ

Avanos Belediye Başkanı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ CELAL ALPER İBAŞ'TAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI.