Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı.

Cumhuriyetimizin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurlayışımızın

84. yıl dönümünde saygı, minnet ve giderek büyüyen bir özlemle anıyoruz.

Yaşamı boyunca özgürlük mücadelesi veren ve bir milletin kurtuluşuna önderlik eden Ulu Önderimiz azmi ve zaferleriyle dün olduğu gibi bugün de bizlere ilham vermeye devam etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin değeri; demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin ne kadar önemli olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılmaktadır.

Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak ve cumhuriyetimizin ilelebet baki kalması için çalışmaya devam edeceğiz.

10 Kasım’lar bizler için eşsiz ve unutulmaz bir lideri anma gününün ötesinde; onun genç nesillere emanet ettiği ve ‘En büyük eserim’ diye nitelendirdiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ileri bir demokrasi anlayışıyla taçlandırarak, yine onun gösterdiği hedefler dahilinde varlığını devam ettirmesi adına kararlılığımızı gösterme günleridir.

Bu düşüncelerle varlığımızı, özgürlüğümüzü ve bütünlüğümüzü borçlu olduğumuz Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 84. yıldönümünde saygı, özlem, rahmet ve minnetle anıyorum.

Celal Alper İBAŞ

Avanos Belediye Başkanı

Belediye Başkanımız Celal Alper İBAŞ'ın 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı.