Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında:

‘’Yaşamı kolaylaştırmak, tüm engelleri birlikte aşıp, güzel yaşamak bizlerin elindedir. Çünkü yaşamak birlikte anlamlı. Önemli olan duygusal ve bedensel farklılıklarımızı hayatta bir engel olarak görmemek; tüm farklılıkları dengeleyerek, bu bakış açışını kavrayıp, onlara saygı duymaktır.       Farklılıklarımız bizleri biz yapar, farklılıklarımız dünyayı daha yaşanılası ve güzel yapar. 3 Aralık, birçoğumuz için sadece sıradan bir gün olabilir ancak mühim olan bu farkındalığı hayatın pek çok alanında özellikle zorluklar içinde yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz için sadece yılın belirli bir gününde değil; her gün gösterebilmektir.

Her canlının eşsiz ve biricik olduğu inancımla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tüm engelleri birlikte aşmak adına herkesi bu bilince davet ediyor; engelli bireylerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.’’ dedi.