BAŞKAN İBAŞ'TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI.

Ülkemizde vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına fedakarca görev yapan, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleklerini icra eden basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden değerli basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle gerçeğin ışığında yol almamızı sağlayan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.

Celal Alper İBAŞ

Avanos Belediye Başkanı

BAŞKAN İBAŞ'TAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI.