Başkan İbaş Emekli Olan Personeller ile Vefa Yemeğinde Buluştu.

Avanos Belediyesi’nde yıllarca çalışan ve emekli olan personeller için düzenlenen vefa yemeğinin ardından Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ve Avanos Kaymakamı Olgun Öner tarafından emekli olan personellere plaket takdim edildi.

Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos Kaymakamı Olgun Öner ve emekli olan personeller katıldı.

Plaket takdim töreninde konuşan Başkan İbaş : “Belediyemizde yıllardır görev yapan ve vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma konusunda büyük emek veren siz çalışma arkadaşlarıma Belediyemize ve ilçemize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir mutluluk. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her zaman Avanos Belediyesi’nin bir parçası olacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum.’’ dedi.

Yemek ve plaket takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle yemek sona erdi.

Başkan İbaş Emekli Olan Personeller ile Vefa Yemeğinde Buluştu.