Başkan İbaş’dan Annelere Karanfil

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş ,eşi Funda İbaş ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla Avanoslu annelere karanfil dağıttı ve başta 65 yaş ve üstü olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Anneler Günü’nü Avanoslular ile birlikte kutlayan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş; Çarşı Meydanı, Kızılırmak kenarı yürüyüş alanı ve Kapadokya caddesinde vatandaşlara karanfil dağıttı. Başkan İbaş’ın hediyesi başta, sokağa çıkma izni olan 65 yaş ve üstü vatandaşlar olmak üzere, tüm annelerde memnuniyet yarattı.

“TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM” Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş “Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Unutmayalım ki, hepimizin arzuladığı cennet anaların ayakları altındadır. Kalbinde, gönlünde annelik duygusunu taşıyan tüm annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Başkan İbaş’dan Annelere Karanfil