Başkan İbaş, CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na Bölgemizde Gerçekleştirdiği Ziyaretlerde Eşlik Etti.

Sabah saatlerinde çeşitli ziyaretler sebebiyle Nevşehir'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bölgede gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş eşlik etti. Beraberindeki genel başkan yardımcıları ve milletvekillerimizden oluşan heyet ile birlikte ülke ve yerel gündem ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere ilk olarak Derinkuyu'da çiftçilerimizle, esnafla ve vatandaşlarla buluşuldu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezi'nde meclis üyeleri, meslek odaları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve yatırımcı iş insanları ile bir araya gelindi.
Nevşehir merkezde esnaf ziyaretleri ile devam eden programımız, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilimizden ayrılması ile sona erdi.
Genel Başkanımıza ilimize ve burada yaşayan her kesimin sorun, istek ve görüşlerine verdiği önem üzerine gerçekleştirdiği bu kıymetli ziyaretleri için teşekkür eder, saygılar sunarız.