Başkan İbaş Başkanlık Koltuğunu Elifsu Ekici'ye Emanet Etti.

Avanos Belediye Başkanımız Sayın Celal Alper İbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elifsu Ekici'ye emanet etti.

Belediye Başkanlık koltuğuna oturan çocuk Belediye Başkanı Elifsu Ekici "Temsil ettiğim tüm çocukların adına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bize armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Başkan İbaş, "36 yıl önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsilen devir aldığım ve şu anda halkımızın teveccühü ile gururla oturduğum bu makamda bugün Cumhuriyet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Elifsu Ekici'yi ağırladık. Aydınlık yarınlarımızın ve geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; tüm dünya çocuklarını sevgi ile kucaklıyorum. " dedi.

Ziyaret hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Başkan İbaş Başkanlık Koltuğunu Elifsu Ekici'ye Emanet Etti.