Nevşehir Avanos Belediyesi

Başkan İbaş Ahilik Haftası münasebetiyle Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda gerçekleştirilen programa katıldı.

Ahilik Haftası münasebetiyle Avanos Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda program gerçekleşti. İlçemizde 30 yılı ve üzeri hizmet veren esnaflara plaket takdim edildi.

Başkan İbaş: '' Alın teri ile ekmeğini kazanan tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftası kutluyor; dayanışmanın, dürüstlüğün ve ahlakın sembolü olan Ahilik Teşkilatı'nın kurucusu Ahi Evran'ı saygıyla anıyorum.''dedi.