Bahçeşehir Koleji 6. sınıf öğrencileri Belediyemiz bünyesindeki Geçici Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü sebebiyle Nevşehir Bahçeşehir Koleji 6. sınıf öğrencileri Avanos Belediye Başkanlığı bünyesindeki Geçici Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ın ev sahipliği yaptığı ziyarette, çocuklar  barınaktaki yaşam koşulları hakkında bilgiler alarak;  can dostlarımızı sevip, onları besleyerek keyifli anlar yaşadılar.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş yaptığı açıklamada, "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Bahçeşehir Koleji öğrencilerimizin geçici hayvan barınağımıza yaptıkları ziyaret bizi mutlu etti.

Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütelim ki o sevgi tüm dünyayı güzelleştirsin. Onları sevdiğimiz kadar onların yaşama haklarına da saygı duyuyoruz.Bugün değil her gün onlara sahip çıkalım." İfadelerini kullandı.