Avanos Belediyesi Maske Üretmek İsteyen Gönüllü Kadınları Destekliyor

VANOS BELEDİYESİ MASKE ÜRETMEK İSTEYEN GÖNÜLLÜ KADINLARI DESTEKLİYOR.

EMEĞİN ELLERİ GÖNÜLLÜ AVANOS KADINLARI.

Avanoslu gönüllü kadınlar Korona virüs tedbirleri kapsamında artan maske ihtiyacı için bir araya gelerek maske dikmeye başladılar.

Avanos Belediyesi tarafından imkanları sağlanan atölyede dikim yapan gönüllü kadınları ziyaret eden Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, maske dikimi yapan kadınlara tek tek bu fedakarlıkları için teşekkür etti.

Avanos Belediyesi Kadın Evinde bulunan dikim atölyesinde bir araya gelen Avanoslu kadınlar, gönüllülük esasıyla yaptıkları maske dikimi ile büyük takdir topladılar. Bu hareketleriyle Kurtuluş Savaşımızdaki Nene Hatunları, Kara Fatmaları hatırlatan Avanoslu kadınlarımız, yıllar geçse de Türk Milletinin zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde her daim hareket edeceğinin mesajını vermiş oldular. Dikiş makinesi ve diğer gerekli malzemelerin Belediye tarafından karşılandığı maske üretiminde, dikiş yapmayı bilen Avanoslu kadınlar gönüllü olarak çalışıyor.

BAŞKAN İBAŞ; “BU DAVRANIŞINIZ İÇİN SİZİ KUTLUYORUM”

Gönüllü olarak maske üretimine başlayan Avanoslu kadınları ziyaret eden Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, kadınların her birine ayrı ayrı teşekkür ederek, yaptıkları bu onurlu davranış dolayısıyla kendilerini kutladı. Ülkemiz zor zamanlardan geçiyor diyen Başkan İBAŞ, “Korona virüs dolayısıyla ülkemizde ve ilçemizde maske ihtiyacı arttı. Bu davranışınız asla unutulmayacaktır. Biz belediye olarak bütün tedbirleri almak için büyük çaba sarf ediyoruz. Sizlerden ve halkımızdan tek ricamız var; Evde kalın, evde kalırsanız sağlıklı kalırsınız, birlikte başaracağız.’’ Dedi.

Avanos Belediyesi Maske Üretmek İsteyen Gönüllü Kadınları Destekliyor