Avanos Belediyesi Alt Yapı Çalışmalarına Devam Ediyor.

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yukarı Mahalle İnönü Caddesinde yağmur suyu drenaj hattı çalışması başlattı.

Avanos ilçe merkezinde çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yukarı Mahalle’de yağmur suyu drenaj hattı çalışmasına başladı, başlatılan çalışmalar hakkında bilgi veren Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş:

“ Mahallelerimizde yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz, Göreve geldiğimiz günden bu yana, Avanos’umuzun yıllardır çözülmeyen alt yapı sorunlarına yönelik olarak başlatmış olduğumuz çalışmalar aralıksız devam etmektedir. İlçemizin muhtelif mahallerinde yapmış olduğumuz çalışmalara Yukarı Mahalle İnönü Caddesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki yağmur drenaj hattını eklemiş bulunmaktayız. Çalışmalarımızda emeklerini esirgemeyen Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı İbaş, Avanos da sorunlu cadde ve sokak bırakmamak adına gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Avanos Belediyesi Alt Yapı Çalışmalarına Devam Ediyor.