Avanos Belediye Meclisi Toplandı.

Avanos Belediye Meclisi sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Meclis üyelerinin ateşleri ölçülüp,ellerine dezenfektan sıkılıp maske takıp sosyal mesafeye uyarak,

5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince toplanarak aşağıda bulunan gündem maddelerini karara bağladı.

Meclis Videosunu İzleyebilirsiniz : 18 Haziran 2020 Meclis Toplantısı 1

18 Haziran 2020 Meclis Toplantısı 2

25 Haziran 2020 meclis toplantısı 3

GÜNDEM:

-Yoklama, saygı duruşu.

1- Encümen Üyelikleri seçimi.

2- İhtisas Komisyonlarından 1 yıllığına Belediyemiz Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

3- İhtisas Komisyonlarından 1 yıllığına Belediyemiz İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

4- Yukarı Mahalle, İnönü Caddesinde kat yüksekliklerinin İmar Komisyonu Raporu ile birlikte değerlendirilmesi konusu.

5- Avanos Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardım Yönetmeliği’nin görüşülmesi.

6- Avanos Belediyesi Güneş Enerji Santrali (GES) Kurulumu ve İşletilmesi, hususuyla ilgili Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesi.

7- Belediye personel maaşlarının ödenmesi için, İller Bankası’na borçlanılması hususuyla ilgili, Belediye Başkanına yetki verilmesi.

8- 2019 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi.

9- Avanos Belediyesi 2019 yılı “Faaliyet Raporu”nun görüşülmesi.

10- Avanos Belediyesi 2020 Yılı Gelir Tarifesi’nin bazı maddelerinin görüşülmesi.

11- 2019 Mali Yılı Denetim Raporu hakkında bilgi verilmesi.

Avanos Belediye Meclisi Toplandı.