Asma Köprü 'Kadına Şiddete Hayır' Demek İçin Işıklandırılıp, Balonlarla Süslendi.

Avanos Belediyesi, 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü kapsamında ilçeden geçen Kızılırmak üzerindeki Tarihi Asma Köprüyü turuncu renkle aydınlatıp turuncu balonlarla süsledi.

Tüm dünyada kutlanan 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü’ne Avanos’un içinden Kızılırmak üzerindeki Tarihi Asma Köprü turuncu renk ile aydınlatılıp turuncu renkte balonlarla süslenip farkındalık yaratıldı. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, “Her yıl 25 Kasım’da kutlanan Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Gününde Avanos Belediyesi olarak kadına şiddete hayır diyoruz,  başımızın tacı olan kadınlarımızın huzuru güvenliği ve mutluluğu ayrıca kadının toplumda hak ettiği değeri görebilmesi için her türlü sorumluluğu almaya hazırız” dedi.