30 Ağustos Zafer Bayramı Avanos'ta Kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilçemiz Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde saat 10.00'da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Törene Belediye Başkanımız  Celal Alper İbaş Avanos Kaymakamımız Olgun Öner, belediye birim müdürlerimiz, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Büyük zaferin 99. Yıl dönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J.Asb.Çvş. Batuhan Altınkulaç tarafından yapıldı. Ardından İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J.Asb.Çvş. Betül Sena Atanur ve Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Nur Aslan tarafından şiirler okundu.

Tören tebriklerin kabulü ve çelenk sunma programı sonrasında çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buldu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Avanos'ta Kutlandı.