29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Fener Alayı yürüyüşüne katılan vatandaşlar, Avanos İlçe Jandarma Komutanlığı önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar ellerinde bayrak ve meşaleler ile birlikte yürüdüler. Yürüyüşe Avanos Kaymakamı Sayın Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanımız Sayın Celal Alper İbaş, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda Avanoslu vatandaş katıldı.

Fener Alayı Yürüyüşü,  Avanos Cumhuriyet Meydanı'nda sinsin ateşinin yakılması ve marş dinletileri ile son buldu.