2023 YILI MAYIS AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.

Avanos Belediye Meclisi, 2023 yılı Mayıs ayının Meclis toplantısı; 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 02/05/2023 Salı günü saat 10:00’da Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM:

1- Avanos Belediye Başkanlığının 2022 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi.

2- Mülkiyeti belediyemize ait ilçemiz Orta Mahalle 906. Sokak No:12 Avanos adresinde, ticaret+konaklama vasfında olan taşınmazın satış durumu.

3- İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne 1 (Bir) adet 0 Km camlıvan aracın satın alınması.

4- Fen İşleri Müdürlüğüne 1 (Bir) adet 0 Km camlıvan aracın satın alınması.

5- İlçemiz Karaseki Mahallesi, Avanos-Kayseri Karayolu yol hattı üzerinde 1485 ada, 16 parsel için konut altı ticaret talebinin görüşülmesi.

6- İlçemiz Karaseki Mahallesi, Avanos-Kayseri Karayolu yol hattı üzerinde 1485 ada, 12, 13,14 parseller için konut altı ticaret talebinin görüşülmesi.

7- İlçemizde kullanılan su sayaç endeks tahakkuklarının taksitlendirilmesi durumu.

8- İstifa nedeniyle boşalan, Avanos Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Seçiminin yapılması.

9- İstifa nedeniyle boşalan, Avanos Belediyesi Meclis Kâtip Üyeliğine 1 (Bir) yedek üye seçiminin yapılması.

MECLİS VİDEOSU

2023 YILI MAYIS AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI.