2022 YILI EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI

Avanos Belediye Meclisi, 2022 yılı Eylül ayının Meclis toplantısı 2. Birleşimi ; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 13/09/2022 Salı günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM:

• Avanos Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonuna üye seçimi.
  • Avanos Belediyesi 2022 Mali Yılı Kum Ocağı İşletmesi gelir tarifesinde değişiklik durumu.
  • Avanos Belediye Başkanlığı bütçe içi işletmesi statüsündeki İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesinin devir işi durumu.
  • Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan ilçemiz dolmuş güzergahlarının belirlenmesi durumu.
  • İlçemiz Alaaddin Mahallesi, 264 ada, 21 parselde “Akaryakıt Servis İstasyonu ve İmalathane” kullanımlı Mevzi İmar Planı durumu.
  • İlçemiz Alaaddin Mahallesi, 264 ada, 10 ve 12 nolu parsellerde Mevzi İmar Planı durumu.
  • İlçemiz Yukarı Mahalle, 628 ada, 8 parselde “Turizm Tesis Alanı” kullanımlı Mevzi İmar Planı durumu.
  • İlçemiz Bahçelievler Mahallesinde, mülkiyeti belediyemize ait K33-C-03-D-4-A, K33-C-03-D-4-D, 1137 ada, 26 parselde bulunan taşınmazın satışı durumu.
  • İlçemiz Bahçelievler Mahallesi (Karaseki) Selahattin KÜÇÜKDAĞ Bulvarı yol hattının konut altı ticaret kullanımı durumu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2022 YILI EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ YAPILDI