2022 Ağustos Ayı Meclis Toplantı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi, 2022 yılı Ağustos ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 02/08/2022 Salı günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda yapacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM:

-  Yoklama ve saygı duruşu.

1-  Avanos Belediyesi bünyesinde çalışmakta olan Sözleşmeli Personellerin maaşlarının güncellenmesi.

2-  Avanos Belediyesi itfaiye ve zabıta personelinin, 2022 yılı maktu mesailerinin belirlenmesi.

3-  Belediyemiz norm kadrosunda, boş kadro değişiklik durumu.

4- Avanos Belediyesi’nde 2022 yılında “Tam Zamanlı Sözleşmeli Personeller” çalıştırılması.

5-Avanos Belediye Meclisinin EDS ile ilgili 05.11.2019 tarih ve 79 sayılı kararının iptal edilmesi durumu.

6- İlçemizde Elektronik Denetleme Sistemi’nin (EDS) kurulması ve yetki verilmesi durumu.

7- Avanos Belediyesine bağlı, Avanos Belediyesi Turizm Limited Şirketine devir  ve yetkilerin verilmesi durumu.