2021 Aralık Ayı Meclis Toplantı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi, 2021 yılı Aralık ayının Meclis toplantısını; 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 8. Maddesi gereğince hazırlanan gündem maddelerini görüşmek üzere; 07/12/2021 Salı günü saat 14:00’de Belediye Meclis Salonunda toplanacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

GÜNDEM:

Yoklama, saygı duruşu.

1. ­Avanos Belediyesi 2022 Mali Yılı Gelir Tarifesi’nin görüşülmesi.
  2. Avanos Belediyesi 2022 Mali Yılı evsel katı atık bertaraf ücretlerinin belirlenmesi.
  3. Avanos Belediyesi; bütçede fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapma durumu.
  4. ­Belediyemiz Geçici İşçisi Ali GÜNGÖREN'e 2022 yılı için vize alınması.
  5. İlçemiz Alaaddin Mahallesi, 264 ada, 10,12 ve 21 numaralı parsellerde, Akaryakıt ve LPG İstasyo-nu, Gaz Dolum Tesisi, İmalathane Enerji Üretim Tesisi amaçlı mevzi imar planı durumu.
  6. ­Mülkiyeti belediyemize ait Orta Mahalle, 877 ada, 58 parselde bulunan taşınmazın satışı durumu.
  7. ­Belediyemiz norm kadrosunda, boş kadro değişiklik durumu.
  8. İlçemiz sınırları içinde çalışan Avanos Halk Otobüsleri ve Ürgüp Otobüslerinin güzergah durumu.