2020 Haziran Meclis Toplantı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince, 18/06/2020 Perşembe günü saat 09:30’da Belediye Toplantı Salonunda aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere  toplanacak.

İlanen duyrulur.

GÜNDEM:

-Yoklama, saygı duruşu.

1- Encümen Üyelikleri seçimi.

2- İhtisas Komisyonlarından 1 yıllığına Belediyemiz Plan ve Bütçe Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

3- İhtisas Komisyonlarından 1 yıllığına Belediyemiz İmar ve Bayındırlık Komisyonu Üyelerinin Seçimi.

4- Yukarı Mahalle, İnönü Caddesinde kat yüksekliklerinin İmar Komisyonu Raporu ile birlikte değerlendirilmesi konusu.

5- Avanos Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardım Yönetmeliği’nin görüşülmesi.

6- Avanos Belediyesi Güneş Enerji Santrali (GES) Kurulumu ve İşletilmesi, hususuyla ilgili Belediye Başkanına borçlanma yetkisi verilmesi.

7- Belediye personel maaşlarının ödenmesi için, İller Bankası’na borçlanılması hususuyla ilgili, Belediye Başkanına yetki verilmesi.

8- 2019 Mali Yılı Kesin Hesabının görüşülmesi.

9- Avanos Belediyesi 2019 yılı “Faaliyet Raporu”nun görüşülmesi.

10- Avanos Belediyesi 2020 Yılı Gelir Tarifesi’nin bazı maddelerinin görüşülmesi.

11- 2019 Mali Yılı Denetim Raporu hakkında bilgi verilmesi.

2020 Haziran Meclis Toplantı Gündemi