2020 Ağustos Olağan Meclis Toplantısı Gündem

Avanos Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince, 04/08/2020 Salı günü, saat 09.30’da Belediye Toplantı Salonunda aşağıda yazılı bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere  toplanacaktır.

İlanen duyrulur.

-Yoklama, saygı duruşu.

1-İlçemizde içkili yer bölge tespiti konusu.

2-Avanos Kaymakamlığı’na tahsis edilen pazaryerindeki dükkanın (Turizm Bürosu) tahsisinin iptali konusu.

3-Avanos Belediyesi Kamu Görevlilerine Sosyal Denge Tazminatı Verilmesi İçin Belediye Başkanına yetki verilmesi.

4-İlçemiz Yukarı Mahalle, İnönü Caddesinde kat yüksekliklerinin İmar Komisyonu Raporu ile birlikte değerlendirilmesi konusu.

5-Bahçelievler Mahallesi, Kızılırmak kenarı Amfi Tiyatro yanı otoparkının tarife ücretinin yeniden belirlenmesi.

6-Mülkiyeti belediyemize ait Bahçelievler Mahallesi, Açık Pazar Yeri otopark alanı ve tarifesinin görüşülmesi.

7-Avanos Belediyesi Encümen üyeliği seçimi.

2020 Ağustos Olağan Meclis Toplantısı Gündem