Ekiplerin Kar Mesaisi Devam Ediyor

İlçemiz genelinde akşam saatlerinde başlayan ve devam eden yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi adına kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kar yağışının başlamasıyla harekete geçen Avanos Belediyesi ekipleri kent merkezinde başlattığı kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karla mücadele ekiplerimiz, ilçemizin her köşesinde yoğun bir tempo ile çalışıyor. Yağan kar ile birlikte kar temizleme ve tuzlama çalışmaları Avanos Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, Temizlik ve Çevre Koruma müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gece boyunca devam etti. Çalışmalarımız bugünde devam edecek. Kar yağışı sırasında ve sonrasında kaldırımlarda ve yollarda rahatça hareket edebilmeniz için var gücümüzle çalışıyoruz. “Karla Mücadele Ekiplerimiz” 7/24 görev başında. Yaşanması muhtemel tüm olumsuzlukları karşı çalışmalarımıza devam ediyor.