2020 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gündemi

Avanos Belediye Meclisi, aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere, 07/01/2020 Salı günü, saat 09.30’da toplanacaktır.

İlanen duyurulur.

GÜNDEM:

– Açılış, yoklama ve saygı duruşu.

1- Avanos Belediyesi Denetim Komisyonu Üyelerinin seçilmesi.

2- İtfaiye ve zabıta personellerinin maktu mesaisinin görüşülmesi.

3- 2020 Mali Yılı Evsel Katı Atık Ücreti’nin görüşülmesi.

4- 2020 yılında Belediyemizde çalışacak Geçici İşçi için vize alınması.

5- 2020 yılı için belediyemizde “Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Avukat” çalıştırılması.

6- 2020 yılı için belediyemizde “Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Mimar” çalıştırılması

7- 2020 yılı için belediyemizde “Kısmi Zamanlı Sözleşmeli Veteriner Hekim” çalıştırılması.

“2020 Ocak Ayı Meclis Toplantısı Gündemi” için 1 yorum

1. kısmi sözleşmeli veteriner mimar avukat alınmasını olumlu buluyorum .Ancak birde Elektrik Mühendisi alınmasını öneriyorum.Zira ülkemizde bina fabrika yangınlarının çok sıklıkla meydana geldiğini gazetelerde okuyoruz bir araştırmaya göre yangınların yaklaşık % 60 ının elektrik kaynaklı olduğu bildirimiştir. Yeni yapılan binalara iskan verilirken heyette belediye elektrik mühendisinin bulunmasınn çok gerekli olduğunu düşünüyorum. saygılarımla.