Kapadokya’nın Avanos Kapısı Eğitimi Tamamlandı

Avanos Belediyesi, Ahiler Kalkınma Ajansı’nın yayınlamış olduğu 2019 yılı Teknik Destek programı kapsamında almış olduğu “Kapadokya’nın Avanos Kapısı” adlı proje kapsamında Pointer Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen eğitim programı tamamlandı.

Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen program da Eğitmen Murat Güney, Eğitimleri belediye birim personellerinin aktif katılımı ve ayrıca Avanos’ta yer alan işletme ve Özel Sektör Temsilcilerinin de yer aldığı çalıştay gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında Belediyemiz bünyesinde Durum Analizi, PESTLE Analizi, SWOT Analizi, 6 Şapka Tekniği ve Balık Kılçığı Yöntemi ile sorun çözme analizleri konularını içeren verimli bir eğitim çalışması gerçekleştirildi. Eğitim sürecinden en üst düzeyde faydalanan Belediye Personelimiz eğitim çalışmalarına bundan sonra da aralıksız devam edecektir.