e-Dilekçe Uygulamamız Başladı

Vatandaşlarımızın belediye ile ilgili iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için e-Dilekçe hizmetimiz başladı.

İnternet üzerinden e-Dilekçe sistemi vasıtasıyla vatandaşlarımız belediyeye gelmek zorunda kalmadan başvuru oluşturabilecek.

Başvurunuzun daha hızlı sonuçlanabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

• Bu sayfada e-Dilekçe oluşturabilmek için “Elektronik İmza” sahibi olmanız gerekmektedir.
  • Dilekçenizi doğrudan Avanos Belediye Başkanlığı’nı seçerek ve dilekçe konusunu açık bir şekilde ifade ederek kaydediniz.
  • Dilekçe sahibinin yerleşim yeri veya ulaşılabilir adres beyanında bulunması “Dilekçe Hakkının Kullanılması Hakkında Kanun” kapsamında  zorunluluktur.
  • Dilekçeleriniz belediyede resmi evrak olarak işleme alınacaktır.
  • Dilekçenizin sonucunu e-Devlet şifreniz ile giriş yaparak https://giris.turkiye.gov.tr/adresinden alabilirsiniz.

e-Dilekçe başvurusu için tıklayınız