24 Kasım Öğretmenler Günü Avanos’ta Kutlandı

Avanos Kaymakamlığı önünde Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmed Özalp tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması ile başlayan törende daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 86 yıl önce Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gün olarak 24 Kasım 1981 yılından bu yana  öğretmenler günü olarak kutlanan Öğretmenler Günü kutlama programı Avanos Belediyesi Toplantı Salonunda devam etti.

Belediye Toplantı Salonundaki programa, Avanos Kaymakamımız Olgun Öner, Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Remzi Güven, ilçemizde görev yapan öğretmenler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirtilen konuşmaların ardından, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı müzik dinletisi ile sona erdi.