Bağımlılıkla Mücadele Konusunu İşleyen Tiyatro Oyunu Sergilendi

Avanos Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında organizasyonunu yaptığı  ve Balans Tiyatro Topluluğu oyuncuları tarafından düzenlenen “Bağımlılıkla Mücadele” konulu tiyatro gösterisi sergilendi.

Belediye Konferans Salonunda 3 seans halinde sergilenen ve bağımlılıkla mücadele konusunun anlatıldığı tiyatro oyununa ilçemizde öğrenim gören orta-öğretim ve lise öğrencileri katıldı. Tiyatro oyunu öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Avanos Kaymakamımız Olgun Öner, Avanos Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Remzi Güven ve İlçe Milli Eğitim Müdür V. Ahmed Özalp’te tiyatro oyununu öğrencilerle birlikte izledi.

Tiyatro sonrası Kaymakamımız yaptığı konuşmada, “Daha öncede bu tiyatro ekibini izlediğini ve başarılı bir oyun çıkardıklarını dile getirdi. Bağımlılıkla Mücadele konusunda Devletimizin tüm birimlerinin kararlılıkla ve hassasiyetle çalıştığını söyledi. Son olarak tiyatronun organizasyonunda katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız yaptığı konuşmada “sosyal sorumluluk çerçevesinde bağımlılıkla mücadele konusunu ele alan Tiyatro Balans oyuncularına teşekkür etti. Tiyatroya katılan öğrencilere bağımlılık konusunda bir durumla karşılaşınca konuyu öğretmenlerine çekinmeden aktarması gerektiğini söyledi.”

Tiyatro gösterisi fotoğraf çekimi ile son buldu.