30 Ağustos Zafer Bayramı Avanos’ta Törenle Kutlandı

Avanos’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

Avanos Kaymakam Vekilimiz Mehmet Maraşlı ve Avanos Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü kutlamaları günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.

Atatürk Anıtı önündeki tören sonrası, Avanos Kaymakam Vekilimiz Mehmet Maraşlı Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etti.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen programa, Avanos Kaymakamımız , Belediye Başkanımız, Avanos Cumhuriyet Savcımız, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, siyasi parti temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü, daire müdürleri, şehit aileleri, muhtarlar ile sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.