6. Avanos Geleneksel Halk Panayırı Başladı

Avanos Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Avanos Geleneksel Halk Panayırı” büyük bir coşkuyla başladı.

Avanos’ta el ve ev ürünleri ile sanat ve sanatçıyı halk ile buluşturan ve bu yönüyle Kapadokya bölgesinin en özgün kültür etkinliği olan geleneksel halk panayırının açılışı, Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş ve değerli eşi Funda İbaş, Belediye Meclis Üyelerimiz, CHP Avanos İlçe Başkanı Mehmet Kızılöz ve Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özge Önderoğlu Akkuyu tarafından, fotoğraf sanatçısı Derya Atasever Yazar’ın “Dünya Çocukları” adlı fotoğraf sergisi için kurdele kesilerek gerçekleştirildi. Açık havada gerçekleştirilen fotoğraf sergisi panayırın ilgi çeken sanat aktivitelerinden birisi oldu.

Belediye Başkanımız, bütün stantları tek tek gezerek panayıra katkı sunan vatandaşlarımızı ve sanatsal sergi açan sanatçılarımızı tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Panayır programı, kültür etkinlikleri, sanat sergileri, el sanatı ürünleri satış stantları ile Temmuz ayı süresince her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar akşamları Kızılırmak kenarında  devam edecek.