Kapadokya Öyküleri Kitabının Yazarı İsrafil Baran, Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti

Kapadokya Öyküleri kitabının yazarı İsrafil Baran, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’ı ziyaret etti.

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Yazar İsrafil Baran’ı Başkanlık makamında ağırladı. Yazar İsrafil Baran, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş’a görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak geçmişten günümüze Kapadokya’da yaşamış birbirinden farklı 26 insanın yaşam öykülerinin yer aldığı Kapadokya Öyküleri kitabını takdim etti.

Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, Avanos’tan Çeç Dağı ve Talihsiz Belha isimli öykülerinin de yer aldığı kitabın ilgi çekici olduğunu belirterek ilk fırsatta okuyacağını söyledi.

İbaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Baran’a Avanos el sanatları ürünlerinden tabak hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.