Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediyemizi Ziyaret Etti

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,  Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Belediye birimlerini de gezen Kırşehir Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, birimlerde çalışan personellerle tanışarak sohbet etti.

Avanos Belediye Başkanımız Celal Alper İbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Avanos ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkanımıza belediye çalışmalarında ve görevinde başarılar diledi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, CHP Avanos İlçe Başkanı Mehmet Kızılöz, Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Remzi Güven, Belediye Meclis Üyelerimiz Ayşe Atik ve Hakan Şahin hazır bulundu.