Babalar Gününüzü Tebrik Ederiz

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İBAŞ, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Varlıklarıyla yaşamımızın her anında bizlere güç veren babalarımız, fedakarlığın ve sevginin sembolü olarak, annelerimizle birlikte bizi hayata hazırlayan en değerli varlıklarımız olup, güçlü bir aile yapısının temelini oluşturmaktadır.

Babalar, aileleri ve çocukları için kuşatan, kol kanat geren, onlara güven veren ve hayatlarını ailelerinin refahı için adayan rolleriyle aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağının en temel unsurudur. Babalarımızın tek isteği ve dileği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm babaların babalar gününü tebrik ederim.

Celal Alper İBAŞ

Avanos Belediye Başkanı